21 september Grootebroek & 17 oktober Hoorn

Gratis workshop Mindfulness

Wilt u leren om met meer rust en ontspanning, met meer realiteitsbesef maar ook met meer plezier in het leven staan? In een training mindfulness krijgt u praktische en effectieve oefeningen aangereikt waarmee u stap voor stap leert, om met een open, milde en nieuwsgierige houding te observeren wat zich aan u voordoet.

Is mindfulness iets voor u?

Met mindfulness leert u om te gaan met stress en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. U leert bewuster in het leven te staan. In een training mindfulness onderzoekt u thema’s als stress, grenzen, communicatie en hoe automatische reacties en patronen ons weerhouden om helder en liefdevol aanwezig te zijn in het hier en nu.

Denkt u er weleens over na om  een training mindfulness te doen, maar twijfelt u of het wel bij u past? Mariëtte de Vries van PuurJet geeft een kennismakings-workshop  waarin u informatie ontvangt over de training, een aantal praktische oefeningen gaat doen, en kennis maakt met de trainer, zodat u zelf kunt onderzoeken en ervaren of het iets voor u is.

De workshop duurt twee tot tweeënhalf uur. Na deze workshop is er een klein tipje van de sluier opgelicht, bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich opgeven voor een volledige acht weekse training mindfulness.

Meer informatie vindt u ook op de website www.puurjet.nl

 

Data

Wanneer:  donderdag 21 september
Tijd:            19.00 - 21.30 uur
Waar:          Rigtershof 9  in Grootebroek

Wanneer:  dinsdag 17 oktober
Tijd:            14.00 - 16.30 uur
Waar:         Baken, Nieuwe Steen 36 in Hoorn

Kosten

De workshop wordt u gratis aangeboden! Vergeet u niet op te geven, want vol = vol.

Aanmelden en informatie

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor deze workshop? Bel dan 088 – 206 79 99 of mail service@omringpas.nl.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99