Geheugentraining

Wilt u uw geheugen verbeteren? Het zal u verbazen wat de juiste oefeningen en training kan doen voor uw brein. Tijdens de geheugentraining laat een van onze gespecialiseerde docenten op duidelijke wijze laten zien hoe het brein werkt en zorgen wij dat u mentaal langer fit blijft.

Het geheugen wordt getraind om scherp te blijven en actief vergeetachtigheid tegen te gaan door middel van opdrachten, uitleg en spellen. Aan het einde van de training geven de deelnemers aan dat hun zelfvertrouwen is gegroeid. Zij geven aan verrast te zijn door de grote invloed die zij zelf kunnen uitoefenen op hun geheugen.

Inhoud Geheugentraining

De geheugentraining is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het brein en het brein wil trainen zodat u mentaal langer fit blijft. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur.

Tijdens de geheugentraining leert u: 

  • het verschil tussen normale en abnormale vergeetachtigheid
  • verschillende geheugentechnieken toe te passen om uw brein te trainen
  • opdrachten uit te voeren die uw brein trainen om mentaal fit te blijven

Data en locaties 2018

Data:             25 september, 2, 9, 16 en 23 oktober
Tijd:               14.00 -16.00 uur
Locatie:        Omringlocatie Hollewal, Hollewal 2, Den Burg (Texel)

Data:             1, 8, 15, 22 en 29 oktober
Tijd:               14.00 – 16.00 uur
Locatie:        Gezondheidsplein, Zuiderweg 21 in Schagen

Data:             26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november
Tijd:               10.00 – 12.00 uur
Locatie:        Omringlocatie Valbrug, Valbrug 56 in Medemblik

 

U kunt zich te allen tijde aanmelden voor de Geheugentraining. U wordt dan geïnformeerd bij een nieuwe planning.  Heeft u interesse? Vul dan het formulier 'aanmelden Geheugentraining' in. Zodra een nieuwe cursus bij u in de buurt plaatsvindt, zullen wij u informeren.

Kosten

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van twee uur en kost:

  • € 65 voor Omringpashouders
  • € 85 zonder Omringpas

 

Bent u verzekerd bij Univé

Dan kunt u de kosten van deze training declareren als u een aanvullende Thuiszorgpolis van Univé heeft. Univé wil als coöperatieve verzekeraar meer bieden dan alleen een verzekering voor als u ziek wordt. Zij willen graag hun leden helpen meer regie te krijgen op hun gezondheid en leven. Daarom kunt u de  Geheugentraining van Omring volledig declareren bij Univé. De Omring Geheugentraining kost u in dit geval niets.

Overige verzekeringsmaatschappijen

Heeft u een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis? Dan wordt deze training ook vergoed. Voor andere verzekeringsmaatschappijen adviseren wij u om contact op te nemen met uw verzekering.

Aanmelden

De geheugentraining komt regelmatig terug in ons programma en wordt georganiseerd op verschillende locaties in Noord-Holland. Staat er training bij u in de buurt gepland? Meldt u dan aan via het formulier.
 

Aanmelden geheugentraining
  • ?
Interesse Geheugentraining

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99