Gaat uw zicht achteruit? Kom dan naar het spreekuur van Visio!

Slechtzienden spreekuur

Omgaan met slecht zicht is een uitdaging. De simpelste dingen als iets opzoeken op internet, boodschappen doen of een formulier invullen, kunnen ineens heel lastig zijn. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen en manieren om het dagelijks leven te vereenvoudigen. Tijdens het spreekuur van Visio krijgt u hier informatie over.

Koninklijke visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Medewerkers van Visio kijken naar wat wél kan in plaats van wat níét kan. Het vizier staat altijd gericht op resultaat, samenhang en betrouwbaarheid. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan voorop.

Aanmelden

Aanmelden kan in de Omringwinkels zelf of belt u met de desbetreffende Omringwinkel.

Locatie Telefoonnummer Spreekuur 
Omringwinkel Hoorn, 
Nieuwe Steen 36
1625 HV Hoorn
0229 - 206 885 Elke 1e maandag van de maand, tussen 14.00 en 16.00 uur
Omringwinkel Den Helder, 
Prins Hendriklaan 2
1781 KA  Den Helder
0223 - 650 125 Elke 1e woensdag van de maand,  tussen 14.00 en 16.00 uur


                                      

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99