Testpanel: Tube Master

08 oktober 2015

Een team van praktijkdeskundigen test een product dat bedoeld is om het leven makkelijker te maken. Deze keer: de Tube Master.

Het product

De Tube Master zorgt ervoor dat u gemakkelijk alles uit de tube krijgt, zonder veel kracht te vereisen van de vingers. Deze tubeknijper past op alle gangbare tubes van metaal of kunststof (maximaal 6 cm breed). Door de tubeknijper steeds te verschuiven kunt ook gemakkelijk de laatste restjes uit de tube te halen.
Prijs: €5,85 voor 2 stuks. Bent u Omringpashouder? Dan ontvangt u op alle artikelen in de winkel 10% korting.

Bestel de Tube Master hier in onze webshop.

Testpanel

"Ik gebruik het voor tubes dagcrème, heel handig!"

"Handig ding, gebruiksvriendelijk."

Met een tubeknijper haalt u echt alles uit de tubes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tandpasta of mayonaise tubes. Vaak gooien we deze tubes weg als deze nog niet eens helemaal leeg zijn. Met een simpele tubeknijper is dit verleden tijd. Door simpel de tubeknijper om het uiteinde van de tube te doen, en deze in te knijpen wordt alle pasta, creme, etc samengedrukt waardoor u op de meest duurzame manier optimaal de inhoud van de tubes gebruikt. Het is een hulpmiddel met veel voordeel al is enige kracht in de handen toch wel vereist. Het testpanel geeft de Tube Master een: 7,5.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99