Testpanel: Maaltijdservice aan huis

21 december 2015

Een team van praktijkdeskundigen test een product dat bedoeld is om het leven makkelijker te maken. Deze keer: verse maaltijden aan huis.

Over de maaltijden

Met ‘Uw maaltijd aan huis’ kunt u zelf een maaltijd samenstellen via een bestellijst of computer. Ook dieetmaaltijden zijn mogelijk. U kunt een thuisbezorgde maaltijd vanaf € 5,25 bestellen. De Vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 3,95. U kunt wekelijks drie of meerdere maaltijden bestellen die u per keer gekoeld thuis bezorgd krijgt en kunt opwarmen als u trek krijgt. Daarnaast is er een mogelijkheid om boodschappen thuis te laten bezorgen.

Het testpanel

Het testpanel is aangenaam verrast door de smaak en luxe uitstraling van de maaltijd. De website ziet er volgens ons palel prima uit en het bestellen via de website en het bestelformulier is allebei even makkelijk. Een punt van kritiek is dat de kip en kalkoen een beetje droog waren. Maar dat kan ook komen door de manier van serveren komen, want wij als testpanel kregen het al kant-en-klaar opgediend op een schaal, terwijl je het thuis zelf opwarmt.  Ten slotte geeft het testpanel nog een tip: bied  af en toe streekgerechten aan.

Het pittige rundvlees met aardappelen was echt heerlijk. Die krijgt een 8 van mij!

Jammer dat er geen streekgerechten op de bestellijst staan.

Maaltijdservice aan huis

Met Omringpas bestelt u met korting uw maaltijd aan huis

Meer informatie

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99