Schenk een kerstpakket

Uitreiking Kerstpakketten

Wat een hartverwarmende reacties hebben wij gekregen op de actie ‘Schenk een kerstpakket’! Onder de bijna duizend inzendingen hebben wij 50 kerstpakketten verloot. Alle winnaars hebben het kerstpakket inmiddels ontvangen. Klik hier voor het filmpje waarin Saskia Leek het kerstpakket uitreikt aan haar vriendin, Natasja Krijnsen.

Bedankt voor alle reacties!

Samen één kerstgedachte

Kerst staat in het teken van geven en delen. Een moment om stil te staan bij vrienden, familie, buren of kennissen die het afgelopen jaar een stapje extra hebben gezet, die er voor u zijn en uw waardering verdienen.

Schenk een kerstpakket

Samen met DEEN wil Omring u graag helpen om uw stille kracht te belonen en in het zonnetje te zetten. Vertel ons wie, volgens u, een kerstpakket verdient. Uit de aanmeldingen verloten wij 50 kerstpakketten.

Hoe werkt het?

Vul onderstaande formulier uiterlijk 17 december 2018 in. De winnaars ontvangen per e-mail of telefonisch vóór 24 december bericht.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Alle ontvangen persoonsgegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en zullen na afloop van deze actie worden verwijderd.

  • Hier vult uw het adres in van degene die u het kerstpakket wilt schenken.