In Schagen en in Hoorn

Spreekuur Borstprotheses

Omringpas werkt samen met Bodycare. Zij hebben verschillende merken en soorten borstprotheses en een ruime collectie bh’s, badpakken en accessoires. Iedere maand geeft de specialist van Bodycare een spreekuur in Hoorn en Schagen. Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak dan een afspraak.

Wanneer een borstprothese?

Een borstprothese is er voor vrouwen met een borstoperatie of om wat voor reden dan ook een maatverschil in de borsten. Ook zijn er bh’s voor vrouwen met een kleine of juiste grote bh-maat en voor mensen met schouder-, nek- en rugklachten.

Maatverschil borsten

Ook bij maatverschil van de beide borsten kunt u voor een aanvulling terecht bij Bodycare. Dit wordt altijd vergoed door de ziektekostenverzekering. Bodycare dient het rechtstreeks in, zodat u niet vooraf hoeft te betalen.

Deelprotheses

Behalve verschillende soorten borstprotheses is er ook een ruime collectie bh’s en badpakken, waarin de prothese gedragen kan worden. Ook zijn er deelprotheses die na een borstsparende operatie een passende oplossing bieden. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen.

Spreekuren

Spreekuur in Schagen, Zuiderweg alleen op afspraak: De hele dag, op de derde donderdag van de maand.

Spreekuur in Hoorn, inloophuis Pisa alleen op afspraak: In de middag, op de eerste maandag van de maand.

Kijk op www.bodycarenellyteensma.nl of bel rechtstreeks met 072- 562 35 95 om een afspraak te maken.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99