Meer gemak met Omringpas

Pruikenservice aan huis

Last van ernstig haarverlies?

Een pruik of haarprothese kan een oplossing zijn. Omring werkt samen met de Pruikenservice. Op vertoon van uw Omringpas krijgt u korting.

Pruikenservice aan huis

Hoe werkt de Pruikenservice aan huis?
De medewerker van de Pruikenservice geeft u deskundig advies aan huis. In uw eigen vertrouwde omgeving of in de haarmodezaak kunt u op uw gemak een goed passende pruik of haarprothese laten aanmeten.

Uitgebreide collectie pruiken
De Pruikenservice beschikt over een uitgebreide collectie. Er zijn handgeknoopte, half-handgeknoopte en machinaal gemaakte pruiken: voor jong en oud, in allerlei kleuren en voor alle hoofdmaten.

Voor mensen die veel transpireren, zijn er de lichtgewicht modellen. Alle pruiken hebben uitstekende bevestigingssystemen. De kapsels variëren van modern tot klassiek en worden volledig naar uw gezicht geknipt. De pruiken zijn eenvoudig zelf te onderhouden en vormvast.

Vergoeding kosten pruik
Een bezoek aan huis van de adviseur is altijd vrijblijvend. Ook als u niets van uw gading vindt, kost het u niets. Als u wél tot aanschaf overgaat, dan betaalt u rechtstreeks aan de adviseur.

De firma’s zijn erkende leveranciers van alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat u elk jaar voor een nieuwe pruik in aanmerking zou kunnen komen en een groot deel van de kosten vergoed worden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de pruikenadviseur of uw zorgverzekeraar.

Voordeel met uw Omringpas

  • Op vertoon van uw Omringpas krijgt u 10% korting op de eigen bijdrage.

  • En een gratis verzorgingspakket.

Informatie/afspraak
Voor meer informatie over de Pruikenservice of voor het maken van een afspraak kunt u altijd terecht bij Omring, telefoon 088 - 206 79 99. Wij noteren dan uw wensen.
Ook kunt u zelf contact opnemen met één van de firma’s:

Haar en Pruiksalon K. Sijswerda
Prof. ter Veenweg 13
1775 BH Middenmeer
0227- 72 00 55
www.haarpruiken.nl

Pruiken Thuiszorg Nederland
020 - 436 31 97 (komt zowel in West-Friesland als Kop van Noord-Holland aan huis).
pruikenthuiszorg.nl

Haarstudio Antoine
De Tuin 11
Bovenkarspel
0228- 51 24 23 / 0228- 51 12 26 of 06- 22 02 92 99. Komt binnen 2 uur aan huis. 
www.haarstudioantoine.nl

 

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99