10% korting op aanschaf van bril en glazen!

De opticien aan huis

Een nieuwe bril en glazen thuis aanmeten

Is het tijd voor een nieuwe bril, maar is het voor u lastig om naar een opticien te gaan? Een opticien van Brilzorg Holland komt gewoon bij u thuis om uw ogen te testen. Aan de hand van de uitslag krijgt u vrijblijvend een persoonlijk advies, bijvoorbeeld om een bril of nieuwe glazen aan te schaffen.

Omringpashouders krijgen 10% korting op de aanschaf van bril en glazen en vele extra voordelen! Het aanmeten van contactlenzen is ‘aan huis’ helaas nog niet mogelijk.

Thuis uw ogen laten testen

Als u de deur niet meer uit kunt of wilt, dan kunt u thuis uw ogen laten testen. Op uw gemak kunt u een nieuwe bril uitzoeken uit een op uw wensen afgestemde collectie brillen. U kunt dan rustig monturen passen.
Een bezoek van de opticien is altijd vrijblijvend. Ook als u niets van uw gading vindt, dan kost het u niets. De uitslag van de ogentest blijft dan wel alleen in handen van de opticien.

  • Keuze uit een uitgebreide collectie brillen in diverse kleuren en prijsklassen.

  • Het is ook mogelijk om een nieuw montuur te kopen waarin de bestaande glazen worden gezet (als de ogentest geen afwijking vertoont).

  • U kunt ook nieuwe glazen kopen die op maat worden gemaakt voor een bestaand montuur (als de ogentest wel een afwijking vertoont).

  • Als u tot aankoop overgaat, betaalt u rechtstreeks aan de opticien. U kunt hiervoor een machtiging tekenen of contant betalen.

  • De nieuwe of aangepaste bril wordt binnen drie weken bij u thuis afgeleverd en "afgepast". De opticien komt ook bij u thuis om hem opnieuw bij te stellen of te repareren.

Veel voordeel met uw Omringpas
Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u 10% korting op de aanschaf van bril en glazen! Daarnaast zijn de volgende werkzaamheden voor u gratis:

  • een ogentest 'aan huis' met geavanceerde apparatuur;
  • het afleveren van een nieuwe of aangepaste bril;

  • advies, afstellen en kleine reparaties

  • er worden geen voorrijkosten gerekend.

Gratis dvd-box ‘’Ons Koningshuis’’
Bij aankoop van een complete bril ontvangt u gratis een dvd-box met ongeveer 20 uur unieke tv-beelden van ons koningshuis op 7 dvd' s.

Informatie/afspraak Brilzorg Holland maken
Voor meer informatie over de opticien of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Brilzorg Holland 088 - 712 67 12 of mail info@brilzorgholland.nl.

Kijk voor meer informatie ook op www.brilzorgholland.nl

Aanmeldformulier Opticien aan huis

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99