Meer gemak met Omringpas

Borstprotheses

Specialisten in borstprotheses

Omringpas werkt samen met Bodycare. Zij hebben verschillende merken en soorten borstprotheses en een ruime collectie bh’s, badpakken en accessoires.

Hoe werkt Bodycare?
Maak een afspraak en kies en pas op u gemak en in alle privacy. Nelly en Esther Teensma zijn verpleegkundigen van beroep en eigenaresses van het bedrijf. Bodycare is SEMH-gecertificeerd.

Wanneer een borstprothese?
Een borstprothese is er voor vrouwen met een borstoperatie of om wat voor reden dan ook een maatverschil in de borsten. Ook zijn er bh’s voor vrouwen met een kleine of juiste grote bh-maat en voor mensen met schouder-, nek- en rugklachten.

Maatverschil borsten
Ook bij maatverschil van de beide borsten kunt u voor een aanvulling terecht bij Bodycare. Dit wordt altijd vergoed door de ziektekostenverzekering. Bodycare dient het rechtstreeks in, zodat u niet vooraf hoeft te betalen.

Deelprotheses
Behalve verschillende soorten borstprotheses is er ook een ruime collectie bh’s en badpakken, waarin de prothese gedragen kan worden. Ook zijn er deelprotheses die na een borstsparende operatie een passende oplossing bieden. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen.

Voordeel met uw Omringpas
U krijgt 5% korting bij besteding vanaf € 99,- op vertoon van uw Omringpas.

Informatie/afspraak
Voor meer informatie over borstprotheses belt u met 088- 206 79 99.

Kijk op www.bodycarenellyteensma.nl of bel rechtstreeks met 072- 562 35 95.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99