Denk mee over Omringpas

Uw mening telt!

Daarom organiseren we regelmatig speciale panelavonden over Omringpas. We willen graag weten wat u vindt: sluit Omringpas voldoende aan bij uw interesses, behoeften en wensen? Wat kunnen we verbeteren?

Om erachter te komen waar uw wensen en behoeften liggen organiseren wij regelmatig panelavonden. Tijdens deze avonden gaan wij samen in gesprek over Omringpas en alles wat daarbij komt kijken, zoals het Omring Magazine, de uitstapjes, maar ook de link met zorg. Wat verwacht u van Omringpas rondom deze thema’s?

Er zijn tot onze grote vreugde tijdens eerdere panelavonden veel tips en adviezen geopperd, daarom willen wij ons panel graag uitbreiden! Wilt u ook panellid zijn en meepraten? Meld u dan nu aan.  Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun mening willen delen: of het nu gaat om het verbeteren van de website, het aanbod van Omringpas of de service van onze medewerkers.

Heeft u interesse? Meld u dan aan via het formulier. Wanneer wij een nieuwe panel activiteit in uw regio organiseren nemen wij contact met u op. 

Word lid van het panel!
  • ?

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99