Klusup winactie!

02 juni 2016

Kleine klusjes in en rondom het huis, iedereen loopt er wel eens tegenaan. De kraan lekt, gordijnen die van muur vallen of het onderhouden van de tuin. Wanneer u iets ouder wordt zijn deze klusjes niet eenvoudig meer op te pakken. Wie vraagt u op zo’n moment om hulp?

Dit overkwam ook mevrouw IJskes uit Hoorn. Ze had een nieuwe tuinkast gekocht en wilde graag hulp met het monteren, simpelweg omdat hier een paar handige handen voor nodig waren. Via haar zorgorganisatie Omring kwam ze uit bij Klusup, een dienstverlening waar men zowel tuin- als klusjesmannen kan inschakelen. Klusup werkt sinds kort samen met Omring en heeft al vele pashouders geholpen met hun (tuin)klusjes. Of het nou gaat om het afhangen van een deur of het ophangen van een aantal lampen, de dienstverleners van Klusup helpen graag. Zo ook dus bij mevrouw IJskes. “Het was een vriendelijke man, die ging voor een goed resultaat”.


Tijdens het uitvoeren van de klus viel vooral de creativiteit van de klusser op; “Er bleken een aantal verbindingsstukken niet aanwezig te zijn in het pakket, maar hij dacht goed mee voor een oplossing”. Toen de tuinkast op een gegeven moment in elkaar was gezet, had mevrouw IJskes nog een klus die uitgevoerd moest worden. Ze had al een tijdje last van lekkende kranen, zowel buiten als binnen. “Hij zag het probleem vrij snel en ging zelfs naar de bouwmarkt om de juiste materialen aan te schaffen, hierdoor kon hij de lekkage meteen verhelpen”. De klusjesman verving de buitenkraan en verhielp ook de lekkage aan de binnenkraan, waardoor deze weer zonder problemen gebruikt kunnen worden. Toen de klusjesman weer huiswaarts keerde stond de tuinkast in elkaar, werkten de kranen weer naar behoren en was mevrouw IJskes meer dan tevreden. “Ik kan me voorstellen dat hier meer vraag naar is onder de ouderen. Mensen wonen tegenwoordig steeds langer thuis en kunnen dan hulp bij het klussen of tuinieren goed gebruiken. Deze positieve ervaring met Klusup zal ik zeker anderen aanraden!”.


Klusup is in heel Nederland actief en werkt sinds een aantal maanden samen met Omringpas. Omringpashouders ontvangen een korting van 5%. Er worden geen voorrij- of lidmaatschapskosten gerekend en alle dienstverleners zijn geselecteerd op aantoonbare ervaring en vriendelijkheid.


Heeft u een klus die gedaan moet worden? Kijk voor informatie of het inplannen van de afspraak op de website van Klusup of bel naar 085-4019796. De kortingscode is OMRINGTARIEF.

Prijswinnaars winactie!

Y. Frank uit Den Helder
C.P. van Goor uit Zwaag 
H.A. Landa uit Callantsoog 
H. Muller uit Hoorn 
D. IJskes uit Hoorn
 

Gefeliciteerd met het winnen van de Klusup cadeaubon! U krijgt deze zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

 

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99