Happen en trappen fietstocht door West-Friesland: een groot succes!

10 juni 2016

Dit keer is het geen Omringpas in actie, maar Eethuys in actie! Annet, Joke, Rita en Karin van de Omringlocatie Sorghvliet hebben de handen uit de mouwen gestoken. Zij hebben de Happen en Trappen fietstocht door West-Friesland georganiseerd. Zo konden de deelnemers kennis maken met de Eethuys restaurants bij verschillende locaties. 

De 35 kilometer lange fietstocht ging in totaal langs zes verschillende Omringlocaties. Bij iedere locatie stonden de gastvrouwen de 83 deelnemers met een grote glimlach op te wachten. Bij ieder bezoek werden alle deelnemers voorzien van een hapje, wat varieerde van een broodje gezond, tot een heerlijke fruitstok. Ook stond er genoeg drinken klaar, want dat was wel nodig met dat heerlijke, warme weer!

De route was uitgestippeld langs de locaties Nicolaas in Lutjebroek, Sint Jozef in Werversoof, Sint Martinus in Medemblik, Sorghvliet in Andijk, Overvest in Enkhuizen en Rigtershof in Grootebroek. Tussen de bezoeken aan de locaties door werd er heerlijk gefietst door het groene landschap van West-Friesland. Als afsluiter werd er samen nog een borrel gedronken en genoten van een bittergarnituur. 

Reacties van deelnemers

Het is fantastisch om te zien dat niet alleen wij blij zijn met deze geslaagde dag. Ook de deelnemers waren erg enthousiast. Hier leest u een kleine selectie uit de vele razend positieve reacties die de organisatoren hebben ontvangen. 

''Annet, Joke, Rita en Karin hebben de deelnemers een magnifieke fietsdag
bezorgd: bij elk verpleeghuis stonden zij klaar met een hapje en een drankje.'' 
(Wim)

''Mooie route en lekkere hapjes. Prima voor elkaar jullie mogen het zo volgend jaar weer doen!'' (Carla en Truus)

''Wij komen nooit in de Omring-locaties en dit was een uitstekende manier om eens kennis te maken met de 6 locaties rondom onze woonplaats. Je gaat bijna zin krijgen om in één van de locaties te gaan wonen, maar wij moeten nog een paar jaar geduld hebben, de tijd gaat toch al sneller als dat je eigenlijk wil.'' (Gerda en Hans uit Bovenkarspel)

Annet, Joke, Rita en Karin gefeliciteerd met een geslaagde dag, als we de deelnemers mogen geloven is het zeker voor herhaling vatbaar!

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99