Adverteren in Omring Magazine

Fijn dat u interesse heeft om in ons magazine te adverteren.  Omring Magazine is een vernieuwend, fris en professioneel magazine. Met dit magazine informeren wij Omringpashouders over zorg, gezondheid en preventie. Het magazine komt vier keer per jaar uit en wordt aan huis verspreid onder onze 50.000 Omringpashouders. Daarnaast wordt het magazine verspreid onder onze medewerkers, vrijwilligers en via onze woonzorglocaties, wijksteunpunten, ziekenhuizen en wachtkamers van verwijzers.

Binnen het ontwerp van het magazine hebben we de mogelijkheid om 3 pagina’s te vullen met advertenties. U kunt hier een advertentie plaatsen. Hiermee zet u uw product of dienst in de etalage bij een grote doelgroep in de regio Kop van Noord-Holland en West-Friesland. U profiteert u van exposure in circa 60.000 huishoudens in deze regio.  

Bekijk hier een exemplaar van het Omring Magazine.

Omring Magazine in het kort

Verspreidingsaantal: ca. 60.000 exemplaren

Verschijningsdata: januari, april, juli, november

Uitvoering: A4, full color

Aantal pagina’s: 24

Aanleverspecificaties

Wij ontvangen uw advertentie graag als Certified PDF (cPDF). Download hier de specificaties. Het is ook mogelijk om de advertentie te laten opmaken door onze vormgevers. Informeer naar de kosten via martine.brommer@omring.nl.  

Tarieven

Ruimte

Afmetingen

Prijs

1/1  pagina A4 € 1.500

1/2 pagina

175 x 136 mm

€ 1.100

1/4 pagina

85 x 136 mm

€ 600

1/8 pagina

85 x 65.5 mm

€ 300

Ruimte reserveren

Om ruimte te reserveren, mailt u naar Nienke Bos via Nienke.bos@omring.nl.

Wanneer u in meerdere edities adverteert, hanteren wij een speciaal tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99