Gemak met Omringpas

Schoenen aan huis

Heeft u voetproblemen?

Goed aangemeten schoenen zorgen voor een aangename bewegingsvrijheid. Omringpas werkt samen met Jan van Ede, van de “De schoenen van Jan’’. Als voetkundig adviseur en podoloog komt hij op afspraak bij u thuis. Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u 50% korting op het aanmeten huis.

De juiste oplossing én de juiste schoenen
Heeft u last van Hallux Valgus, hamertenen, klauwtenen, hielspoor of heeft u de diagnose diabetes, reuma of artrose? Ook voor u heeft Jan de juiste schoen. Het uitganspunt is verbetering van uw loopcomfort en een sterke reductie van pijnklachten.

Persoonlijk consult (aan huis)
Jan van Ede komt bij u thuis. In een persoonlijk consult worden de problemen besproken en worden de voeten helemaal opgemeten.

Kwaliteitsschoenen
Er wordt gewerkt met speciale semi-orthopedische kwaliteitsschoenen voor dames en heren van o.a.  Schein en Finn Comfort uit Duitsland, New Feet uit Denemarken, Dr. Comfort uit de USA en wandelschoenen van Stadler uit Oostenrijk.

  • De schoenen hebben speciaal stretch-nubuck en/of lycra op de juiste plekken, zodat de pijnplekken worden ontzien.

  • Er zijn schoenen die naadloos gevoerd zijn met extra zacht kalfsleer om elke vorm van irritatie te voorkomen.

  • Voor gevoelige artrosevoeten hebben we bijvoorbeeld schoenen met een stijve zool.

  • De meeste modellen hebben de mogelijkheid om een podotherapeutische inlegzool te plaatsen.

Voordeel met Omringpas
Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u 50% korting op het aanmeten aan huis. U betaald dan € 12,50 in plaats van € 25,00.

Informatie/afspraak
Via 06-51 17 02 00 en jan@janvanede.nl kunt u vragen stellen of een afspraak maken. Het werkgebied is heel de kop van Noord-Holland en Alkmaar en omgeving.

Jan van Ede
Burg. Elmersstraat 80
1655 KJ Sijbekarspel
www.deschoenenvanjan.nl

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99