Uw belastingaangifte compleet verzorgd met € 10 korting

Belastingaangifte

De belastingconsulent aan huis

U wilt uw belastingaangifte laten verzorgen, maar hier niet te veel voor betalen? Omringpas heeft een samenwerkingsverband met Belastingaangifte Compleet (BAC). Dit professionele Belastingadvieskantoor verzorgt uw aangifte Inkomstenbelasting bij u thuis.  De consulenten van BAC zijn volledig opgeleid. Hierdoor zijn zij in staat om het beste uit uw aangifte te halen, waardoor u zo weinig mogelijk belasting betaalt.

Korting

Als klant van Omring krijgt u een korting op het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting. U betaalt slechts € 80, ipv € 90.  Dit is inclusief  thuisbezoek en kopie aangifte. Bovendien gaat uw fiscaal partner (indien van toepassing) gratis mee in de aangifte. Afrekenen doet u contant of via een mobiel pinapparaat.

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak met het gratis telefoonnummer 0800 - 250 250 1. Vergeet niet te vermelden dat u een Omringpas heeft. Op het afgesproken tijdstip komt de consulent bij u langs. Wanneer u ervoor zorgt dat u alle relevante documenten heeft klaar liggen, dan vult uw consulent deze gegevens in. U heeft geen DigID nodig, want BAC heeft een online verbinding met de Belastingdienst. Zij zorgen ervoor dat uw Belastingaangifte wordt verstuurd en u ontvangt een kopie. Makkelijker kan het niet toch? U houdt een vast aanspreekpunt.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99