Voordeel met uw Omringpas!

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is geen medische behandeling, het geneest niet, maar het versterkt wel het natuurlijk vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Omring heeft met een aantal voetreflextherapeuten afspraken gemaakt en biedt korting op behandelingen.

Energiebanen en reflexpunten

Voeten worden hierbij gezien als een spiegelbeeld van het lichaam. Elk deel van het lichaam en iedere lichaamsfunctie staat via energiebanen in verbinding met een corresponderend reflexpunt aan de voeten.

Voor wie is voetreflexmassage?
Voetreflexmassage is geschikt voor iedereen. Het kan een goede ondersteuning bieden bij veel alledaagse klachten. Maar het is ook een prima manier om eens goed te ontspannen. Veel mensen ervaren minder stress en krijgen meer energie met voetreflexmassage.

Voordeel met uw Omringpas
Op  onderstaande data kunt u voor een special  halfuur tarief kennismaken met voetreflexmassage. De behandeling kost met Omringpas € 20,00 en zonder Omringpas € 27,50

Datum:           18 mei 2018
Locatie:          Zuiderweg 21, Schagen

Datum:           25 mei 2018
Locatie:          Prins Hendriklaan 2, Den Helder
 

Maak een afspraak

Maak een afspraak via 088 - 206 79 99 of service@omringpas.nl.

Vraag onze klantenservice voor de contact informatie van de masseuses en bezoek hen in hun praktijken in Zwaag, Anna Paulowna, Den Helder of Schagen.

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99