Gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen

Care for women consult

Hoe gezond bent u eigenlijk?

Heeft u vragen over de overgang, menstruatie, zwangerschap, anticonceptie of borstkanker? Omring werkt samen met Care for Women. Deze organisatie is gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en helpt u graag. Tijdens een consult beantwoordt de Care for Women specialiste al uw vragen of test uw gezondheid.

Wat kan een consult bij een Care for women consulente voor u betekenen?

In een consult kunt u al uw klachten bespreken met een verpleegkundige die zich gespecialiseerd heeft in hormonen en de hormoonbalans. Zij kan u uitleggen wat er in uw lichaam aan de hand is en adviseren hoe u uw klachten kunt aanpakken. Adviezen kunnen liggen in lifestyle aanpassing en ondersteunende producten. Bij haar kunt u praten over de frustraties en zorgen die hormoonschommelingen met zich mee brengen.

Hormoonschommelingen in de verschillende leeftijdsfases kunnen diverse klachten veroorzaken.

Pre-menstrueel syndroom:Veel vrouwen hebben last van hun menstruatie of hebben last van stemmingswisselingen rond deze periode. Andere vrouwen hebben last van overmatig bloedverlies. Is er sprake van Pre-menstrueel syndroom?

Ga eens in gesprek met een Care for women consulente, zij kan u uitleg geven, advies geven en handvaten aanreiken om deze periodes beter door te komen.

Overgang: Vrouwen komen in de overgang terecht, de leeftijd waarop dit gebeurt is voor iedere vrouw wisselend. u kunt dan last krijgen van bijvoorbeeld opvliegers of stemmingswisselingen of gewrichtsklachten, en tal van andere klachten.

Dit is een levensfase waarover u vrouw graag met een deskundige gesprekspartner in gesprek wil, om uitleg en advies  te krijgen. Als u begrijpt wat er in uw lichaam aan de hand is kunt u uw leven aanpassen en er beter mee omgaan.

Een gezondheidstest: meten van bloeddruk, bloedsuiker, uitgesplitst cholesterol  en het bespreken van uw eventuele klachten.

Kosten consult Care for Women

•    € 64,50  voor een consult van 1 uur. 
•    Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden de consulten veelal vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar. 

Voordeel met uw Omringpas

• Op vertoon van uw Omringpas krijgt u 20% korting op eventueel aangeschafte producten bij het eerste consult. 

• € 5,00 korting als u uw consult boekt via onderstaande websites.

 • Gezondheidstest € 45,00 voor een test van 30 minuten met uitgesplitste cholesterol (zonder Omringpas  € 50,00)

Informatie/afspraak maken

Neem voor meer informatie direct contact op met de Care For Women specialisten:

Regio Schagen: www.careforwomen-sophiavisser.nl of mail s.visser@careforwomen.nl

of tel 0224-227793

Regio Breezand en Den Helder: g.jongejan@careforwomen.nl of 0623446820

 

De consulten worden veelal vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. In sommige gevallen worden de kosten van een gezondheidstest ook vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar. U hebt geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Ook mannen kunnen terecht voor een gezondheidstest.

 

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99