Langer zelfstandig thuis wonen

Woningaanpassingen

Hoe zelfstandig wilt en kunt u zijn? Woningaanpassingen kunnen zelfstandig wonen een stuk aangenamer en veiliger maken. Vooral de aanpassing die helpen bij het uitvoeren van activiteiten in en om huis. Met uw Omringpas kunt u gebruikmaken van de diensten van Lauw Meijers Aangepast Wonen en krijgt u korting, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Aangepast wonen

De verschillende aanpassingen kunnen u helpen bij dingen zoals opstaan, douchen, naar het toilet gaan, lopen in huis of het bereiden van maaltijden. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing om ook uw woning (weer) leefbaar te maken.

Lauw Meijers Aangepast Wonen is gespecialiseerd in diverse woningaanpassingen, in overleg bepaalt u welke aanpassingen gedaan gaan worden. Onder de mogelijkheden vallen:

  • drempeloplossingen;
  • toilet, douche/badkameraanpassingen;
  • domotica schakelsystemen;
  • trapoplossingen bijv: traplift, beugels;
  • zorgverhuizingen;
  • slaapkamer en keukenaanpassingen
  • entree of halaanpassingen.

Ook grotere woningaanpassingen kunnen aangevraagd worden. U krijgt altijd een offerte. Het werkgebied is in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland.

Omringpas

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas krijgt u 10% korting op de volledige offerte.

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Lauw Meijers via 0224 – 75 24 90 of 06 – 12 55 18 75, of u kunt mailen naar info@lauwmeijers.nl.

Lauw Meijers Aangepast Wonen
Gebr. Luiderstraat 17, 1742 SK Schagen

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl