Veilig en vertrouwd thuis wonen

Personenalarmering

Uw eigen huis. Een heerlijke veilige plaats waar u zelfstandig woont. Maar wat als u plotseling valt? Of als u niet lekker wordt? U heeft uw telefoon niet altijd bij de hand. Met Omring Personenalarmering kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen als u dat nodig heeft. Gewoon met één druk op de knop. Zo kunt u plezierig en veilig thuis blijven wonen.

Personenalarmering wat houdt het in?

Hoe werkt het?

U kunt kiezen voor een polszender of een halszender. De zender draagt u in en om huis en kan zelfs gedragen worden onder de douche. Bent u gevallen of heeft u hulp nodig? Dan drukt u op de knop van de zender. U staat direct, via een microfoon, in verbinding met de alarmcentrale. De alarmcentrale helpt u verder of zorgt ervoor dat iemand u komt helpen.

Wat wordt er bij u in huis gedaan?

Wij regelen de Personenalarmering samen met CSI Service. Zo kunnen wij aan u de beste personenalarmering aanbieden. CSI Service zal de apparatuur voor personenalarmering bij u thuis plaatsen. U kunt kiezen uit twee soorten Personenalarmering Basis of Flexibel.
1. Personenalarmering Basis

Bij Personenalarmering Basis maakt u gebruik van vaste apparatuur die is aangesloten via de vaste telefoonlijn. Belangrijk is dat u binnen twee meter van uw telefoonaansluiting een stopcontact heeft. Hier wordt de apparatuur voor personenalarmering op geïnstalleerd. Een medewerker van CSI Service komt bij u langs om alles te regelen.

2. Personenalarmering Flexibel

Niet iedereen heeft een vaste telefoonaansluiting in de woning. Personenalarmering Flexibel werkt met behulp van GSM-technologie. Dit apparaat werkt ook in geval van een stroomstoring en kan overal in de woning worden geplaatst.

Personenalarmering Flexibel maakt gebruikt van een speciale Simkaart die niet verbonden is aan een vaste provider, maar die op alle providers werkt. Zo grijpt u niet mis in een alarmsituatie en beschikt u altijd over de beste verbinding. Een medewerker van CSI Service komt bij u langs om alles te regelen.

Wat kan Omring Personenalarmering voor u doen?

U kiest zelf wie u, in geval van nood, komt helpen. U krijgt altijd verbinding met de alarmcentrale. De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar. Afhankelijk van uw keuze neemt de alarmcentrale contact op met één van uw contactpersonen (vriend of familielid) of met Omring.

Opvolging door uw contactpersonen

Bij deze opvolging waarschuwt de alarmcentrale één van de drie contactpersonen die u aan ons heeft doorgegeven. Uw contactpersonen dienen onderling te regelen dat zij bereikbaar zijn. Ook is het belangrijk dat uw vriend of familielid in het bezit is van een sleutel van uw woning zodat zij, in geval van nood, zelfstandig uw woning kunnen binnenkomen.

Omring Opvolging

De opvolging van Omring is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Slaat u alarm? Dan schat de alarmcentrale de ernst van de alarmoproep in. In geval van nood staat een professionele hulpverlener van Omring in no-time bij u thuis. De overige alarmoproepen melden wij aan uw contactpersonen. Zo bent u in goede handen. Dit is wel zo’n veilig gevoel voor u én uw naasten.

Wat kost personenalarmering?

De tarieven voor Personenalarmering zijn een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit kosten voor de apparatuur en *de organisatie van de eventuele opvolging door een hulpverlener van Omring. Daarnaast zijn er eenmalige kosten voor de aansluiting en kosten voor een eventueel sleutelkluisje.

De tarieven op een rijtje

  • Personenalarmering Basis        € 19,95 per maand
  • Personenalarmering Flexibel     € 25,95 per maand

*Opvolging door Omring  

  • €  9,95 per maand

Aanvullende kosten

  • Aansluitkosten                          € 59,00 eenmalig
  • Sleutelkluis                                 vanaf € 42,90 (excl. plaatsingskosten)

Voor meer aanvullende producten kunt u contact opnemen met CSI Service.

Vergoeding zorgverzekeraar
Een deel van de kosten van Personenalarmering worden mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Omdat dit per zorgverzekeraar verschilt adviseren wij u om contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. De hierboven gemelde tarieven zijn zodoende niet altijd de bedragen die u zelf moet betalen.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl