Korting met uw Omringpas!

Levenstestament

Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Met goede voorbereidingen en de juiste ondersteuning kan er veel (onnodig) leed worden voorkomen. Met de nieuwe dienst ‘(levens)testament’ helpt Omring u hierbij samen met onze partner Hereditas.

Samenwerking Omring en Hereditas

Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt Omring heel bewust samen met Hereditas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor, en ondersteuning bij, wilsonbekwaamheid. Hereditas ontzorgt naar wens en staat u, nabestaanden, geliefden en betrokkenen met raad en daad ter zijde. Als adviseur, executeur en of levensexecuteur (=gevolmachtigde).

U kunt bij de dienst ‘(Levens)testament’ terecht voor het laten opmaken van een levenstestament, (volmacht), een testament of een nabestaandendossier met daarin een overzicht van uw bezittingen, verplichtingen en wensen. Daarmee wordt betrokkenen na uw overlijden of bij wilsonbekwaamheid veel uitzoekwerk en onzekerheid bespaard. De dienst (levens)testament voorziet ook in praktische ondersteuning na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid van uzelf of u partner.

Voordeel met uw Omringpas

Bel naar de Omring klantenservice (088 – 206 79 99) en wij zorgen ervoor dat onze partner Hereditas binnen 48 uur contact met u opneemt voor het maken van een afspraak bij u thuis. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Doe de nalatenschaptest

Hoe staat het met de voorbereidingen van uzelf, uw partner, ouders of vrienden? Doe de nalatenschaptest en binnen 5 minuten weet u wat u (nog) te doen staat!

Met de dienst ‘(Levens)testament’ worden (uw) nabestaanden, geliefden en betrokkenen ontzien na uw overlijden of als u het door ziekte zelf niet meer zeggen kunt (wilsonbekwaam bent).

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl