Gezond leven

Fitheidstest

Voeding en beweging spelen een belangrijke rol als u gezond ouder wilt worden. Met de juiste voeding en passende beweging blijft u fit en vitaal, ook op latere leeftijd.

Fitheidstest

Wie ouder wordt, verliest spiermassa en spierkracht. Vanaf het 70e levensjaar neemt dit zelfs tot drie procent per jaar af. Hierdoor kunt u minder mobiel worden of vaker vallen. Bent u benieuwd hoe u er lichamelijk voor staat? Doe dan de Omring Fitheidstest. Deze test geeft u inzicht in het functioneren van uw eigen lichaam. U ontvangt persoonlijk advies en begeleiding van een Omring fysiotherapeut om fit en vitaal te blijven.

Inhoud Fitheidstest

  • Intake op basis van Positieve gezondheid: in de eerste stap kunt u thuis een (online) vragenlijst invullen. Deze vragenlijst is gericht op Positieve Gezondheid. De uitkomsten van deze vragenlijst worden meegenomen in uw persoonlijke advies.
  • Fitheidstest: Eerst worden uw persoonlijke kenmerken, die een relatie hebben met uw gezondheid en vitaliteit, in kaart gebracht. Hierbij kunt u denken aan: gewicht, lengte, leeftijd en bot- en spiermassa. Vervolgens wordt uw uithoudingsvermogen en uw kracht gemeten.
  • Persoonlijk advies: u ontvangt na afloop van de Fitheidstest direct een persoonlijk advies. Dit advies is gebaseerd op de voorgaande twee stappen.
  • Twee sessies fysiofitness: na het persoonlijke advies wordt een afspraak gemaakt voor twee kennismakingsessies fysiofitness met een Omring fysiotherapeut. In deze sessies gaat u daadwerkelijk aan de slag met het gekregen advies.

In onze folder Fitheidstest leest u meer informatie

Locaties Fitheidstest

Voordeel met uw Omringpas

Fitheidstest

  • Met Omringpas             € 59,00
  • Zonder Omringpas       € 75,00

Bent u verzekerd bij Univé?

Dan kunt u de kosten van deze Fitheidstest declareren als u een aanvullende Thuiszorgpolis van Univé heeft. Univé wil als coöperatieve verzekeraar meer bieden dan alleen een verzekering voor als u ziek wordt. Zij willen graag hun leden helpen meer regie te krijgen op hun gezondheid en leven. Daarom kunt u de Fitheidstest van Omring volledig declareren bij Univé. De Omring Fitheidstest kost u in dit geval niets.

Overige verzekeringsmaatschappijen

Bent u aanvullend verzekerd? Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden de Fitheidstest vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij uw verzekering of dit ook voor u geldt.

Aanmelden of meer informatie?

Voor het maken van een afspraak belt u met de betreffende locatie en vraagt u naar de fysiotherapie afdeling.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl