11 september

Sportbeurs Hoorn Beweegt

Deze activiteit heeft plaatsgevonden in het verleden.

Klik hier voor onze actuele activiteiten.

Gemeente Hoorn organiseert de Sportbeurs Hoorn Beweegt. Op 11 september 2016 komen sportverenigingen en andere organisaties samen in Hoorn. Bezoekers kunnen deze dag kennis maken met diverse sportactiviteiten en deelnemen aan verschillende workshops en lessen. 

Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom op dit gratis evenement. Sportbeurs Hoorn Beweegt heeft als doel mensen bekend maken met het sport- en beweegaanbod in de gemeente Hoorn. Natuurlijk mag Omringpas hier niet ontbreken. Met onze kortingen en workshops willen we laten zien hoe wij de gemeente Hoorn en de rest van de kop van Noord-Holland gezonder en actiever maken. 

Omringpas, Omring, de Omringwinkel, Univé en Karsten travelstore staan samen bij het ouderen plein. Univé en Karsten Travelstore zijn al jaren partners van Omring en Omringpas. Op deze dag laten wij samen zien wat het voordeel van Omringpas is. 

Ook kunt u kennismaken met ons Cursus aanbod. De fysio- en ergotherapeut is aanwezig en zal in een workshop de verschillende oefeningen uit de ''In Balans'' valpreventie cursus met u doen. Daarnaast is onze yoga docent aanwezig om een korte workshop yoga uit te voeren. Wilt u liever zittend bewegen? Fiets dan een rondje op de duo fiets. Deze fiets is te huur bij Lindendael en op de sportbeurs kunt u hem uittesten. 

Bewegen is goed voor uw gezondheid. Maar hoe gezond bent u nu eigenlijk? Omring en Omringpas bieden u gratis Health Checks aan. Een gecertificeerde verpleegkundige van Omring neemt diverse tests af om uw gezondheid te beoordelen.  

Op de sportbeurs kunt u een Omringpas aanvragen voor 2017 en krijgt de laatste 4 maanden van 2016 gratis. 

Tot snel bij Sportbeurs Hoorn Beweegt.

Locatie: Sportcentrum Hoorn (hoofdpodium), Zwem- en recreatiebad De Waterhoorn, Pop en Cultuur centrum Manifesto en de Hoornse Ren en Toerclub (HRTC) op Holenweg in Hoorn. 
Tijd: 11.00 en 16.00 uur

 

Omringpas Activiteiten

GRATIS Healthcheck
Voorkomen is beter dan genezen
Inloop van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: kleedkamer

Workshop in Balans
Valpreventie oefeningen onder begeleiding
Start om 12.00 en 14.00 uur
Locatie: squashbaan

Workshop Walking Football
Partijtje voetballen voor senioren
Start om 13.00 en 15.00 uur
Locatie: squashbaan

Workshop Yoga
Yoga oefeningen voor ouderen
Deelname gehele dag
Locatie: squashbaan

 

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99