Winactie!

Voorstelling Hendrik Groen

Pogingen iets van het leven te maken

In de theaterversie van de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken’ laten Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden u een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. 

Naast Hendrik Groen maakt u kennis met meerdere personages van de rebellenclub. Daarnaast zijn ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling uit West-Friesland te zien in de voorstelling. 

Door het scherpe gevoel voor humor, eerlijke bespiegelingen over ouder worden en kritische kanttekeningen bij de ouderenzorg in Nederland, heeft Hendrik Groen (pseudoniem) de harten van vele lezers veroverd. Er zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht en hij is bekroond met de NS Publieksprijs 2016. Hendrik Groen publiceerde zijn eerste dagboek in 2014. Zelf zegt hij over zijn romans: “Geen zin is gelogen, maar niet elk woord is waar.”

Maak kans op vrijkaartjes!

Omringpas mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van woensdag 25 april 2018, 20.15 uur in schouwburg Het Park in Hoorn. Wilt u kans maken? Vult u dan het aanmeldformulier in.
De winnaars worden uiterlijk 15 april 2018 persoonlijk op de hoogte gesteld en in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.

U kunt alleen kans maken als in het bezit bent van een Omringpas. De spelregels kunt u hier lezen.

 

Winactie Hendrik Groen Schouwburg Het Park

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99