Romantiek in bloemen.

Uitje naar de Keukenhof

In de maand oktober zijn er in Lisse meer dan zeven miljoen bollen geplant. In het voorjaar van 2018 staan deze allemaal in bloei en dit zorgt voor prachtige plaatjes. Breng ook een bezoek aan Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit!

In 1950 vond de eerste editie van Keukenhof plaats. Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar is Keukenhof een erg populair evenement onder binnenlandse en buitenlandse toeristen. In 2018 vindt de 69e editie plaats en het thema van dit jaar is  'Romantiek in bloemen'.

Gaat u in maart mee om het resultaat te bekijken in de Keukenhof?  De bus van Omring haalt u op en brengt u naar de Keukenhof. In de bus zijn er twee vaste rolstoelplaatsen beschikbaar en deze zijn alleen te boeken op aanvraag.

Data en opstapplekken

U kunt kiezen uit drie data en verschillende opstapplaatsen. U arriveert om +- 11.00 uur in de Keukenhof en vertrekt om 16.00 uur, thuistijd ongeveer 17.30 uur.

26 maart: vanuit Den Helder en Schagen
28 maart: vanuit Enkhuizen en Hoorn
(Deze bus is vol. Wilt u toch met ons mee? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een plaats op de reservelijst.)
30 maart: vanuit Hippolytushoef, Wieringerwerf en Medemblik.

Kosten

De kosten van dit uitje bedragen € 42,50. Heeft u een Omringpas? Dan ontvangt u € 10,- korting en betaalt u maar € 32,50.

Aanmelden

Wilt u zichzelf aanmelden voor dit uitje? Vul het aanmeldformulier in of meld u telefonisch aan via 088 - 206 79 99.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor onze Omringpasuitjes

Aanmeldformulier Keukenhof
  • ?

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99