9 december | € 30,00

Kerstmarkt in Vaassen

VOL!

De kerstmarkt in Vaassen is uniek, hij vindt namelijk plaats op het voorterrein van het Kasteel De Cannenburch. Zo kunt u de 130 kramen afstruinen én genieten van het mooie kasteel. De kerstsfeer is hierdoor nog mooier en wordt natuurlijk versterkt door alle lekkernijen en kerstmuziek. U krijgt veel tijd om zelf heerlijk rond te wandelen. Gaat u liever samen? Dan kunt u bij de gastvrouw van Omring blijven, wel net zo gezellig. 

Programma

Op zaterdag 9 december vertrekken wij rond 11 uur richting de kerstmarkt in Vaassen. Waar u zelf de gelegenheid krijgt op de mooie traditionele kerstmarkt (130 kramen en stands)met alleen kerst gerelateerde artikelen te verkennen. Krijgt u dorst? Nuttig dan een van de winterse drankjes, zoals glühwein en warme chocolademelk.  Er is ook een verwarmde horecatent en op de markt zijn er ook verschillende eetkraampjes voor de lekkere trek. 

Om 17.00 uur wordt er vanaf de vijver een lasershow gehouden in het teken van winter en kerst. Het terrein is rollator toegankelijk en wordt sfeervol aangelicht. Rond 19.30 uur zullen we weer richting huis vertrekken met de bus van Omringpas.

Let op: het kasteel is niet rollator/rolstoel vriendelijk!

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Kasteel de Cannenburch
Kasteel de Cannenburch

Praktische informatie

Prijs € 30,00 met Omringpas
€ 40,00 zonder Omringpas
€ 33,00 met Omringpas en toegang kasteel
€ 43,00 zonder Omringpas en toegang kasteel
Inclusief Vervoer, lunchpakket in de bus en begeleiding door een Omring gastvrouw.
Opstapplaatsen  
Enkhuizen NS-station 
Hoorn Leen Bakker / MediaMarkt 
Den Helder Koploper
Schagen NS-station
Hippolytushoef Elft 15
Wieringerwerf Omtaplein (nabij snackbar)
Medemblik Busstation

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99