Langer thuis wonen

De Omring Woningscan

Uw eigen huis, een fijne en vertrouwde plek. Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U ook? Dan is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Welke aanpassingen zijn er eventueel nodig om veilig thuis te kunnen blijven wonen. Juist ook als u bijvoorbeeld al een keer bent gevallen, of u onzeker en onveilig voelt?

De ergotherapeut van Omring adviseert en helpt u om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Voor nu én voor straks.

Zo werkt het

Tijdens de Omring Woningscan gaat de ergotherapeut van Omring het gesprek met u aan en loopt  met u door het huis. De ergotherapeut weet wat er eventueel verbeterd kan worden om uw veiligheid en woongemak te verbeteren. Onze ergotherapeut is gespecialiseerd in ouderdomsklachten en adviseert praktische oplossingen die voor u het meest geschikt zijn. Ook kijkt de ergotherapeut of uw woning eventueel aangepast moet worden, zodat u in de toekomst nog steeds thuis kunt blijven wonen. Maar heel vaak is  een goed advies over kleine veranderingen, zoals verlichting of kleine aanpassingen in uw keuken of badkamer al voldoende.

Kosten van de woningscan

De kosten van de Omring Woningscan bedragen € 99,-. De Woningscan wordt uitgevoerd door Omring Ergotherapeuten. Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Vergoeding hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze ergotherapeut kan u hier meer over vertellen en kan telefonisch hier een inschatting van doen. De kosten van de Woningscan vallen onder het eigen risico van uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten neem dan contact op met Omring via 088 – 206 79 99

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl