Food Connect: de lekkerste maaltijden thuis!

17 maart 2017

Mijn maag gaat ervan knorren als ik eraan denk: de maaltijden van Food Connect. Deze week heb ook ik een van de maaltijden van koks Ruud en Herbert mogen proeven. Algen noedels met kalfsoester en wok groenten in teriyaki saus en ik kan jullie verzekeren, het was smullen geblazen! 

Food Connect verzorgt al sinds 2013 onze maaltijden service aan huis. Sindsdien horen wij veel positieve reacties van onze pashouders. Een fijne persoonlijke benadering met heerlijke verse maaltijden. En u kunt zelf uw bordje samenstellen. 

Onze ervaring tijdens de Zorgtotaalbeurs in Utrecht

Wij maakten samen met kok Ruud algen noedels met kalfsoester en wok groenten in teriyaki saus. Een bijzondere combinatie waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Het recept was duidelijk beschreven en de timing was goed. Binnen een half uur zaten we aan tafel. Hieronder ziet u de stand van Food Connect tijdens de Zorgtotaalbeurs. 

     

Food Connect maaltijdenservice aan huis

De maaltijdenservice bestaat uit twee varianten: verse maaltijden en diepvries maaltijden. Zo is er voor ieder wat wils. Gaat u voor de verse maaltijden? Dan kunt u zelfs uw hele bordje samenstellen. Wilt u aardappelen of rijst? Kip of een gehaktbal? Doorloop de stappen en uw persoonlijke maaltijd is klaar.

Wat de maaltijden van Food Connect ook bijzonder maakt zijn de leveranciers. Zij zetten zich veel in op een goede herkomst en duurzaamheid voor de ingrediënten. De leveranciers worden zorgvuldig uitgezocht en de producten worden getest. Dit zijn veelal boeren uit heel Nederland en steeds meer uit de streek rond Almelo, waar zij gevestigd zijn. Doordat zij rechtstreeks bij de boer inkopen kan Food Connect heerlijke verse producten gebruiken. 

Tip! Bestel nu een proef pakket van 2 maaltijden voor slechts €10,-. Klik hier!

Kook jij of ik?

Het is een grote trend: de maaltijden boxen. Als maaltijden specialist kon Food Connect dan ook niet achterblijven, maar wel met een eigen draai. Het nieuwste product van Food Connect is een antwoord op deze trend genaamd: ''Kook jij of ik?''. Bij dit concept kunt u zelf kiezen of u zelf kookt of dat de kok van Food Connect kookt. Gaat u zelf de uitdaging aan? Dan krijgt u een recept en de verse ingrediënten thuisgestuurd. Deze ingrediënten komen in tegenstelling tot de maaltijdenservice, allemaal uit eigen regio. Lekker gemakkelijk en ook nog snel, want alle gerechten staan binnen een half uur op tafel!

Omringpas en Food Connect

Wilt u ook eens een van de maaltijden van Food Connect proberen? Met uw Omringpas hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Kijk voor meer informatie op onze pagina.

Wilt u liever een pakket van ''Kook jij of ik'' ontvangen? Kijk dan op de website van Food Connect.

Winactie: Een kijkje in de keuken!

Wilt u ook weten waar het eten van Food Connect vandaan komt?

12 mei nemen wij een paar gelukkige winnaars mee voor een kijkje in de keuken van Food Connect. Wilt u ook kans maken? Hou dan onze Facebook in de gaten.

 

 

 

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99