Blog: Creatieve uitjes: weer eens wat anders!

14 juni 2016

Bent u op zoek naar een leuk en creatief uitje? Voor een hele groep? In deze blog vindt u inspiratie en voorbeelden voor uw volgende dagje uit! 

Wat gaat u doen het volgende vriendenweekend, kinderverjaardagen of familiefeest? Ieder jaar dezelfde speurtocht of hetzelfde spel wordt ook voorspelbaar. Wij denken met u mee!

Zoek de zon op, ga naar buiten!

Is het mooi weer? Profiteer ervan. De zon geeft extra sfeer en het huis blijft netjes. Wel net zo fijn de dag erna! Maar wat kunt u buiten allemaal doen? Hieronder een aantal verrassende opties op een rij. 

Thema wandeling

Een gewoon rondje wandelen wat saai? Hang er een thema aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling door de geschiedenis maken. Ga wandelen langs historische mijlpalen in uw omgeving. Bijna ieder dorp of stad heeft bijzondere dingen meegemaakt in het verleden.

Woont u in West-Friesland? Kijk dan bijvoorbeeld eens op www.westfriesarchief.nl.

Wie kraakt de code?

Tegenwoordig zijn ‘’escape rooms’’ een grote hit. In deze kamers moeten verschillende raadsels en puzzels opgelost worden om de kamer uit te kunnen. 
Wanneer u iets organiseert voor een groep kunt u deze raadsels en puzzels ook buiten plaatsen. Met ieder opgelost raadsel wordt er dan bijvoorbeeld een cijfer of letter gegeven waarmee ze uiteindelijk de code kunnen kraken. 

Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld op www.uwmoordspel.nl of ww.allesoverkinderfeestjes.nl voor raadselachtige speurtochten.

Boerengolf

Golven op het boeren land! Het gaat alleen net iets anders dan normaal. Met een klomp aan een stok loopt u door de wei. Een grappige en gezellige bezigheid die op verschillende plaatsen in Noord- Holland uitgevoerd kan worden.

Kijk voor boerengolf bij u in de buurt op www.boerengolf.nl.

 

Slecht weer? Blijf dan lekker binnen.

Naast de vele activiteiten die buiten te bedenken zijn, zijn er natuurlijk ook genoeg binnen.  Wij zetten 3 leuke opties op een rij.

Workshops

U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een workshop voor. Zo kunt u een actieve workshops, zoals Yoga en Tai Chi volgen, of een leuke creatieve workshop volgen, zoals portret tekenen of hoeden maken. U zou zelfs een lachworkshop volgen. Een leuke activiteit voor een vriendinnendag of familiedag!

Kijk ook eens naar de workshops van Omringpas!

Experimenteer met eten en drinken

Eten en drinken is het recept voor gezelligheid. Hier kunt u ook een bijzondere invulling aan geven. Ga bijvoorbeeld met een groep koken, hapjes maken of experimenteren met het mixen van drankjes. Ook kunt u buitenshuis een kookcursus van verschillende keukens volgen.

Wie is die baby?

Er zijn natuurlijk heel wat leuke spellen te bedenken, maar deze is wel heel bijzonder. Laat iedereen een oude baby- of kinderfoto meenemen en hang deze door de kamer. Vervolgens moet iedereen raden wie welke baby is. Degene met de meeste goede antwoorden wint.

Wilt u meer ideeën opdoen of wilt u een leuk uitje met korting? Kijk dan bij onze kortingen en er op uit pagina.

Veel plezier!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rara wie is dit?
Rara wie is dit?

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99