Blog

Food Connect: de lekkerste maaltijden thuis!

17 maart 2017

Mijn maag gaat ervan knorren als ik eraan denk: de maaltijden van Food Connect. Deze week heb ook ik een van de maaltijden van koks Ruud en Herbert mogen proeven. Algen noedels met kalfsoester en wok groenten in teriyaki saus en ik kan jullie verzekeren, het was smullen geblazen! 

Food Connect verzorgt al sinds 2013 onze maaltijden service aan huis. Sindsdien horen wij veel positieve reacties van onze pashouders. Een fijne persoonlijke benadering met heerlijke verse maaltijden. En u kunt zelf uw bordje samenstellen. 

Lees meer

Is mantelzorg anders in een andere cultuur?

19 oktober 2016

De familie Pasvan is 35 jaar geleden, net voor de oorlog met Iran, in Nederland gekomen. “De gezondheidszorg is hier prachtig”, zegt Sukran (68). Maar ze vindt de mantelzorg voor haar man erg zwaar. Uit haar verhaal én dat van haar dochter blijkt dan ook dat de ervaringen van mantelzorgers vrij universeel zijn.

Lees meer

Blog: Muziek goed voor uw gezondheid? Zeker weten!

05 oktober 2016

Muziek kan uw lichaam, uw geest en uw welzijn beïnvloeden. Keiharde rockmuziek zorgt voor een ander gevoel dan rustige klassieke muziek. Muziek kan rust of onrust geven. Maar muziek kan nog veel verder gaan dan dat. Muziek is helend en goed voor je gezondheid.

Lees meer

Meer nieuws

Deze pagina delen op:

088 - 206 79 99